Autorska prava

U svezi sadržaja koji se nalazi na svim Web stranicama i drugim materijalima čiji URL počinje sa http://www.mob385.com, http://java.mob385.com ili http://wap.mob385.com, pridržana su sva autorska prava utvrđena Zakonom o autorskom pravu prema kojemu se kršenje autorskih prava smatra kaznenim djelom.

Autorska imovinska prava čine prava autora na iskorištavanje djela objavom na Internetu, u tiskanom ili kakvom drugom obliku. Autor izričito zabranjuje svako neovlašteno iskorištavanje svog autorskog djela, kako cjeline tako i pojedinih dijelova, u neizmijenjenom obliku ili izmijenjeno prevođenjem, prilagođavanjem ili obradom djela. Autorsko djelo može druga osoba iskorištavati samo po odobrenju autora.

Autorska moralna prava čine pravo autora da bude priznat i označen kao tvorac djela, pravo autora da se usprotivi svakom neovlaštenom mijenjanju djela i pravo autora da se usprotivi svakoj upotrebi djela koja bi vrijeđala njegovu čast ili ugled.

Bez odobrenja autora dopušteno je pohranjivanje autorskog djela na disk ili drugo sredstvo pohrane podataka u svrhu korištenja materijala za vlastite potrebe, a također i doslovno navođenje ulomaka (citata) iz autorskog djela u svrhe predstavljanja djela, u mjeri opravdanoj svrhom koja se ima postići, pod uvjetom da se naznači izvor ulomaka.

Za sve što nije navedeno u gornjem tekstu, vrijede odredbe Zakona o autorskom pravu (pročišćen tekst) objavljenog u Narodnim Novinama br. 9 od 1. veljače 1999.

Autora možete kontaktirati e-mailom

Sva autorska prava na tekstove drugih autora, pridržavaju naznačeni autori.

Uvjeti suradnje

Ukoliko smatrate da bi vaše znanje moglo pridonijeti ovom siteu, mislite da bi mogli napisati dobar i zanimljiv tekst (koji odgovara koncepciji ovog sitea) i želite ga podijeliti s ostatkom svijeta: javite se. Svaki prilog je dobrodošao, bez obzira radi li se o kratkom tekstu ili čak o redovitoj kolumni.

Svi prilozi su dobrovoljni i volonterski te, s obzirom na nekomercijalnu prirodu ovih stranica, za njih nećete dobiti nikakvu financijsku naknadu. O nekakvim kompenzacijama se možemo dogovoriti...

Sva autorska prava pridržavaju autori objavljenih priloga.

Webmaster pridržava pravo ne objavljivanja primljenih priloga, ukoliko ocjeni da njihov sadržaj nije prikladan ili svojom formom, oblikom ili sadržajem ne odgovara ovim stranicama.

Ukoliko želite staviti na svoje stranice mob385 bannere, naći ćete ih ovdje.

mob385 logo

Izjava o odgovornosti

Svi podaci koji su objavljeni na ovim stranicama izneseni su u najboljoj namjeri i webmaster je nastojao koliko je god bilo moguće provjeriti njihovu vjerodostojnost. No unatoč tome ne može se apsolutno jamčiti njihova točnost te se shodno tome webmaster odriče bilo kakve odgovornosti glede pouzdanosti istih.

Pored toga, svaki materijal skinut s ovih stranica i pohranjen na vaše računalo je vaša osobna želja te svu odgovornost za eventualnu štetu na vašem računalu ili mobilnom telefonu nastalu downloadanim materijalima snosite sami.

Na ovim Web stranicama donose se i linkovi na vanjske stranice koje nisu u sastavu mob385 stranica. Webmaster ovih stranica ne snosi nikakvu odgovornost za njihov sadržaj.

Ukratko: sve što radite, radite na vlastitu odgovornost.

Poštivanje privatnosti

Webmaster ovime jamči svim korisnicima da se podaci koji se na bilo koji način prikupe preko ovih Web stranica neće ustupati trećim osobama bez pristanka korisnika.

Na ovim Web stranicama donose se i linkovi na vanjske stranice koje nisu u sastavu mob385 stranica. U slučaju posjeta tim stranicama korisnicima se ne može jamčiti zaštita podataka jer webmaster ovih stranica ne odgovara za njih.

Na ovim stranicama koristi se AdSense za oglašavanje treće strane za posluživanje oglasa kada posjetite ove web stranice. Google može koristiti podatke (koji ne uključuju Vaše ime, adresu, adresu e-pošte ili telefonski broj) o Vašim posjetima ovoj i drugim web stranicama kako bi ponudio oglase o proizvodima i uslugama koje Vas zanimaju.
Detalje o tome možete naći na http://www.google.com/privacy_ads.html

 

Na vrh -- Pravne napomene -- Sadržaj -- Print