Bozicne poruke

par
  1. U tijelu zdravlje, u dusi mir, u mislima radost, u srcu mladost, a u radu uspjeh, puno srece i lijepih snova neka tebi donese Bozic i godina Nova!

  2. Ĺ aljem ti stihove umotane snijegom i dobrotom, saljem ti najljepse zelje u ovoj noci okupanoj ljepotom. Sretna ti bozicna noc, a radost i sreca sami ce doci!

  3. Srce ispunjeno toplinom, lice ozareno vedrinom, mir i dobro doma tvoga i sve najbolje za Bozic zelim ti iz srca svoga!

  4. Bog nam dolazi kao dijete - bespomoćno i ponizno. Neka to dijete pronađe zaklon i u tvom srcu, sretan i blagoslovljen Božić tebi i tvojoj obitelji!.

  5. Koliko iglica ima bor, koliko prozora ima dvor, koliko zvijezda nebom šeće, toliko ljubavi i sreće nek cijeloj obitelji donese Badnje veče!.

  6. lušam Badnjih zvona glas, sjetim se prijatelja u taj čas i Bogu zahvalim za sve vas. Zima je, snjegovi su bijeli, a srce moje blagoslovljen ti Božić želi.

  7. Ljubav i radost njeznost i blagost, sreca i vedrina osmijeh i toplina, nek svega toga tebi i tvojim najmilijima ovaj Bozic ima!!!!

  8. Ljubav i radost, nježnost i blagost, sreća i vedrina, osmijeh i toplina, neka svega toga tebi i najmilijima ovaj Božić ima!!!

  9. Kad Božić pokuca na vrata i spoje se kazaljke sata, nek ispune ti se sve želje, tugu nek otjera veselje... SRETAN BOŽIĆ!

Prethodna | Sljedeca
Na vrh -- Pravne napomene -- Sadržaj -- Print