Volim te poruke

par
 1. Neko ko mi terba pokraj mene nije. Neko koga zelim u snu mi se krije.Neko ko mi u zivotu znaci u mislima moim skita. Neko koga Ludo volim sada ovu poruku cita!! VOLIM TE !!!

 2. koliko volim te ne mogu ti reci za to ludilo nema prave recii....

 3. Za tebe dobro znam... Srce hladno Je kada nema te.. Boli me istina Jer za nas kasno Je.. Secanja vrate se mrzim sto VOLIM TE! :((

 4. Na mom dlanu crte dvije:ZIVOTA I LJUBAVI Prva mi je preduga to me nije briga,ona druga malena mnogo mi je vrijednija.Nemoj me rastuziti proubaj je PRODUZITI

 5. Volim da te diram, da te gledam, da te nerviram, da ti mozak ispiram. Volim da te mazim, pazim, razmazim, da te zarazim, ne volim da te molim, ali VOLIM DA TE VOLIM!

 6. Voljeti je lijepo, voljeti je lako, ali voljeti kao ja ne moze svatko... koliko te volim, to se tesko pise, jer svaki trenutak ja te volim vise!

 7. Ljudi vole vino,djeca vole kino,mame vole bebe,a ja volim samo tebe!

 8. Probudi se srce kad te njezno budim, probudi se srce zelim da te ljubim, jer poljubci moji ljepsi su od sna, probudi se duso jer te volim ja!!!

 9. Bez tebe niko,sa tobom sve..Ljubavi volim te

 10. V=ece je proslo, O=pet ce doci, L=ep je zivot, I=to ce proci, M=islim da te volim, T=nije sve, E=vo jos jednom...VOLIM TE

 11. Laku noc ti zeli srce moje, jer zna da na mene misli srce tvoje. Primi sada poljubac moj, pogledaj u zvijezde i posalji meni svoj.

Prethodna | Sljedeca
Na vrh -- Pravne napomene -- Sadržaj -- Print